Arts Summit

Kan kunst helend werken, kan creativiteit een middel zijn om levens te transformeren? Kan je met jouw artistieke gaven levens raken met Gods waarheid? God is creatief en gebruikt kunstvormen om tot mensen te spreken in de Bijbel. Hij spreekt niet op één manier, maar op vele! Ieder mens is gemaakt met unieke gaven van expressie. Er liggen bronnen in ons die we mogen openen en verdiepen. Creativiteit is helend; voor jezelf, voor de ander, het ontstaat vanuit Relatie.

Arts Summit is een creatieve en leerzame dag vol trainingen, workshops en aanbidding. De deelnemers ontdekken – onder begeleiding van topdocenten – allerlei vormen van kunst: bewegingskunst, beeldende kunst en woordkunst. Samen ontdekken de aanwezigen hoe God hen wil inzetten op creatief vlak. Kijken, leren en ontdekken zijn hierbij belangrijk. Er zijn drie workshops met 25 disciplines en theorielessen over Bijbelse visie op kunst.

In het najaar staat er weer een Arts Summit gepland. Het evenement is geschikt voor beginners en gevorderden en voor deelnemers vanaf 12 jaar. Diverse docenten geven vanuit veel verschillende disciplines les.

Kijk voor meer informatie op www.artssummit.nl.