Kunstenaars dagen

Kan kunst helend werken, kan creativiteit een middel zijn om levens te transformeren? Kan je met jouw artistieke gaven levens raken met Gods waarheid? God is creatief en spreekt  op veel manieren.  Als kunstenaar liggen er verborgen bronnen in ons, die we mogen openen en verdiepen. Creativiteit is helend; voor jezelf, voor de ander, het ontstaat vanuit Relatie.

De kunstenaars meetings zijn bekrachtigende leerzame meetings met groepen van ongeveer 30 personen. Het is voor mensen die creatief actief zijn. Deelnemers kunnen enkele masterclasses en workshops volgen, en er is tijd voor persoonlijk gebed en coaching. De lessen worden gegeven door vakdocenten die willen investeren in anderen. Zo is er les van fashion designer Sonja Smalheer in ondernemerschap. Giovanni Veldhuis docent en spreker geeft les over rentmeesterschap en burn-out, Kunstenaressen Jennifer Bakker en Marjanne Stoopendaal geven les over profetisch creëren, en theatermaker Carla Veldhuis leert over Kingdom Culture en profetisch werken.

De dagen kosten heel weinig waardoor de kunstenaars vaker kunnen komen, en ook de mensen met een kleinere portemonnee kunnen komen.