Danstheater “HomeRun”

Op 14 oktober 2017 ging danstheater HomeRun het nieuwe stuk van theatermaker Carla Veldhuis in première. Het is een remake van het bijzondere “danstheater Waardeloos?” waarmee Carla’s team 15 jaar geleden intensief toerde.

HomeRun is een ontroerend verhaal over vrijheid en gezonde identiteit. Alles wordt in 40 minuten uitgebeeld zonder woorden, in spel, moderne dans en streetdance. De muziek is eigentijds en afwisselend, en het stuk in 3 aktes is heel goed te volgen. Het stuk laat de  kijkers genieten van een dynamisch verhaal met humor, en van een liefdevol Vaderbeeld. Het is onze ervaring dat het de kijkers, gelovig of ongelovig echt raakt.
De voostelling wordt uitgevoerd door een team van 12 personen: 60/40 jong talent en professionals. Het stuk wordt is onder leiding van Job van de Wal (www.mightyimpulse.com), Natasja Hoogendijk en Carla Veldhuis.

De voorstelling van 40 minuten is laagdrempelig, zeer goed te volgen voor doven en slechthorenden en asielzoekers omdat er geen woorden in gebruikt worden. Kinderen vanaf 8 jaar. Het stuk is zeer geschikt om op scholen en op conferenties, in kerken op te laten voeren..

Voor meer informatie over deze productie en voor boekingen kunt u kijken op de site van Danstheater HomeRun.