Danstheater “HomeRun”

Home Run is een theaterstuk van theatermaker Carla Veldhuis over vrijheid en herstel. Het dynamische verhaal wordt geheel zonder woorden uitgebeeld, in dans en toneel. Door komische en ontroerende scènes, prachtige kostuums en ijzersterke muziek blijf de kijker geboeid tot het eind. De voorstelling en is geschikt voor jong en oud (kinderen vanaf 8 jaar), en is laagdrempelig vanwege het kunstkarakter. Het is zeer geschikt om mensen mee naar toe te nemen. Carla Veldhuis is vooral verhalenverteller, ze verweeft op een meesterlijke manier concepten van uit Gods hart met herkenbare levensverhalen.
De voostelling wordt uitgevoerd door een team van 14 personen: 60/40 jong talent en professionals. Het stuk wordt is onder leiding van Job van de Wal (www.mightyimpulse.com), Thessa Koops en Carla Veldhuis.

De voorstelling van 40 minuten is laagdrempelig, zeer goed te volgen voor doven en slechthorenden en asielzoekers. Kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Het stuk is zeer geschikt om op scholen en op conferenties, in kerken op te laten voeren.

Voor meer informatie en voor boekingen kunt u kijken op bij Danstheater HomeRun.