Technische vereisten Danstheater Home Run

In dit danstheaterstuk zonder woorden, zie je in vogelvlucht komische en trieste gebeurtenissen van een persoontje langs komen. Tegelijkertijd krijg je een indrukwekkend inkijkje in een gevecht tussen de duisternis en het licht. Het is een ontroerend verhaal over vrijheid en gezonde identiteit.

Het stuk  duurt 40 minuten wordt met 12 personen uitgevoerd, door jong talent, Job van de Wal ( www.mightyimpulse.com), Natasja Hoogendijk en Carla Veldhuis. Het is een remake  (sept. 2017) van Carla’s danstheater Waardeloos? (2002-2004).

De voorstelling is laagdrempelig en geschikt voor doven en slechthorenden en asielzoekers omdat er geen woorden in gebruikt worden. Voor kinderen denken we de leeftijdsgrens vanaf 8 jaar. Het stuk is zeer geschikt om op scholen en op conferenties, in kerken op te laten voeren.

Programma keuzes;

*De duur van het stuk is 40 min 

*Ook is er een uitgebreider programma mogelijk van 1.30 u. Het uitgebreider programma is incl. zang en muziek en een spreker achteraf die een nawoord houdt.

Technische vereisten

Voor het theaterstuk goed te laten verlopen is er een podium nodig van 5m.breed  x 8 m. lang x 3,5m hoogte. Het podium moet geen inpandige trappen of verhogingen hebben, lage hanglampen hebben maar leeg zijn. Ook muziekstandaards microfoons en monitoren kunnen niet op het podium staan. De vloer moet gelijk zijn en geen spjkers of randen hebben, de bedekking is van geen groot belang.

·         De opbouw van het podium wordt door ons team gedaan en  duurt incl. oefenen, gebed  2 uur.

·         Het podium moet middels een licht set geheel uitgelicht worden. Een eenvoudige licht-set in goudgele kleurverlichting die het hele podium bestrijkt volstaat. Indien een grote licht-set aanwezig is graag een lichtman erbij die ons lichtplan ontvangt.

·         De aanvrager verzorgt een goeie geluidsinstallatie waarop de muziek mix wordt afgespeeld.

·         Een kleedruimte voor 12 personen (spiegels evt.)

·         Een maaltijd voor het team

·         We nemen graag tijd vooraf voor gebed met de aanvrager en hun team.

PR

·         Wij hebben een digitale flyer die u gratis toegeleverd kunt krijgen en kunt aanpassen met uw gegevens.

·         We vragen de aanvrager om zelf de PR kanalen intensief in te zetten.

Onkosten We werken vanuit Stichting Arts Alive (met ANBI status). Voor onze onkosten kunt u ons contacten. (De onkosten vergoeding van het stuk dekt niet onze volledige onkosten, indien mogelijk zouden we een collecte willen vragen).

Keuzes

* Enkel het drama stuk Home Run  

* Het avondvullend programma: naast het dramastuk een aanbiddings deel en nawoord door Giovanni Veldhuis (bekend van jongerenprogramma Opwekking).

Deze avonden zijn erg geschikt voor conferenties, kerken en jongerenprogrammas.

De teamleiding

Coach team Natasja Hoogendijk en manager rond de aanvragen Job van der Wal; 06-51720712