Arts Summit

op 14 okt 2017 in Ede. www.artssummit.nl

Kan kunst helend werken, kan creativiteit een middel zijn om levens te transformeren? Kan je met jou artistieke gaven levens raken met Gods waarheid? God is creatief en gebruikt kunstvormen om tot mensen te spreken in de Bijbel. Hij spreekt niet op één manier, maar op vele! Ieder mens is gemaakt met unieke gaven van expressie. Er liggen bronnen in ons die we mogen openen en verdiepen. Creativiteit is helend; voor jezelf, voor de ander, het ontstaat vanuit Relatie.

Op deze trainingsdag wordt lesgegeven vanuit een christelijk perspectief in allerlei kunstvormen van bewegingskunst, beeldende kunst en woordkunst. Er zijn drie workshop rondes met 25 disciplines (beginners en gevorderden) en theorielessen over Bijbelse visie van kunst. Er is les voor beginners en gevorderden, zodat iedereen kan genieten. Er is creatieve aanbiddingstijd en in de avond is er een theatervoorstelling van Carla Veldhuis drama team waar dagdeelnemers gratis toegang hebben.
De dag minimumleeftijd van de deelnemers is 12 jaar, omdat we vinden dat je nooit te vroeg kan beginnen.

 

     Het Theaterweekend 

is op 9-11 februari 2018 in Ede. Het is een trainingsweekend vanuit Stichting Arts Alive o.l.v. dramadocente Carla Veldhuis. Een team van 24 christen docenten en medewerkers geven les in bewegingskunst vanuit Gods hart. Als team hebben we passie om deelnemers te trainen en inspireren hun persoonlijke talenten. God is kunstenaar, schepper en Hij maakte ons creatief, Hij gebruikt creativiteit.

Het intensieve programma is boordevol met theater en dans, andere leuke  workshops. Voor deelnemers zijn het dagen vol inspiratie en persoonlijke bemoediging. Het weekend is een plek waar God centraal staat en je in een veilige setting kan leren, ongeacht je niveau.

De deelnemer volgt een hoofdvak voor het hele weekend, en kiest op zaterdag 2 van de vele workshops. Er zijn verschillende niveaus in dans- en dramalessen. Er is Bijbelstudie over creativiteit en een eind -performance voor alle deelnemers.

Doordat de medewerkers vrijwilligers zijn, houden we de prijs voor de deelnemer zo laag mogelijk.  Het aantal deelnemers per klas is max. 22 pers. per  klas.  Leeftijd: vanaf 12 jaar ( Er word een kleine groep tieners vanaf 12 jaar toegelaten, die een passie voor bewegingskunst hebben.)

www.theaterweekend.nl

9-11 feb. prijzen van €129.- tot €169.-