Creativiteit/kunst is Gods cadeau aan ons.

Zelf door een theaterproductie tot geloof gekomen, heeft ze visie om concepten van Gods hart te laten zien door middel van theater. Mijn passie is dat mensen genieten van prachtige uitbeeldende kunst, en tegelijkertijd onder de indruk komen van God.

Toen ik als tiener voor het eerst een christelijk dramastuk zag, was ik diep onder de indruk:  van de vaardigheid van de spelers, van het dramastuk, maar het meest van de beelden die ik zag. De geweldige houding van Jezus naar de mens! Zoveel liefde en humor.Ik was zo geraakt ,en durfde ik een relatie aan te gaan met jezus. Na al die jaren staan sommige plaatjes nog op mijn netvlies gebrand. God inspireerde mij diezelfde avond om theatermaker te worden. Ik ben nooit de impact van een (professioneel) dramastuk vergeten.

Inmiddels werkt zij 30 jaar als theatermaker en dramadocente. Ze gaf 5 jaar de leiding aan drama-afdeling van Vorming & Aktie.. Met de producties Regalia, Frame, Speeldoos en later danstheater Waardeloos?  toerde zij in binnen- en buitenland. Jaarlijks is haar Wandeltheater Dolorosa,te bezoeken. Zij werd Nederlands Kampioen met het standbeeld 'De beschermer' op de World Statues.

De Bijbel staat vol met creatieve communicatie. Creativiteit is een effectieve taal waardoor God spreekt.  Als christenen doen we er goed aan om creatievelingen en hun gaven serieus te nemen, en vrij te zetten. De creatieve mogelijkheden zijn veelkleurig, zijn ongekend!  creativiteit spreekt tot harten, waar woorden niet kunnen komen. Het kan een verfrissing zijn voor de gemeente.