Op de World Statues 2012 in Arnhem heeft Carla's team met het beeld 'Moederliefde' de vakjuryprijs voor beste inhoud gewonnen.

Dit grappige beeld laat een moeder zien met 5 kids. Zij troost, schrikt, lacht, knuffelt, beschermt, vermaant en straft en als zij het even niet meer ziet zitten in de chaos gaat zij bidden, en God zegent haar gezin. Met dank aan: Renske, Ciske, Anne wil, Luuk en Thera.

Levende standbeelden

Op verschillende evenementen treden de Levende Standbeelden van CVDT op. Allereerst worden de beelden in 'Wandeltheater Dolorosa' gebruikt. Maar ook daarbuiten worden sommige optredens gedaan, bijvoorbeeld op het Dickens Festijn en bij Opwekking. Hierover kunt u info zien in de agenda.

Ook zijn de Levende Standbeelden in te huren. Voor een dergelijke opdracht kan dan een nieuwe compositie samengesteld worden in overleg met de opdrachtgever. Er wordt gewerkt met grijze of gouden beelden, deze komen uit de voorstelling van 'Wandeltheater Dolorosa'.

Een Levend Standbeeld staat meestal in 3 a 4 blokken van 30-50 minuten stil. In deze tijd neemt het beeld verschillende poses aan die een verhaal vormen.

Prijzen met standbeelden

In 2009 deed Carla met 2 teams mee aan de World Statues in Arnhem. Daarbij ontving  het team  'De beschermer' de nationale titel voor amateurs en behaalde ook de juryprijs voor beste ambacht.

In 2010 werden zij  Open Overijssels Kampioen met dit Levende Beeld.

in 2011 werd 'Strafwerk' 3e bij de Overijsselse kampioenschappen.

in 2011 werd het beeld 'Strafwerk' 1e bij de Bossche wedstrijd Beeld-schoon.

Op 30 september 2012 kregen zij met het beeld 'Moederliefde' de vakjuryprijs voor inhoud bij de World Statues.