Wandeltheater Dolorosa

Op 24 en 25 maart 2018 is deze voorstelling te bezoeken in Haarlem met 6 uitvoeringen..

Deze theater Passion is een aanrader om mensen mee naar toe te nemen die je eens wil laten zen wat het geloven in Jezus inhoud. Op een laagdrempelige manier word het leven van Jezus uitgebeeld. Elke bezoeker geniet van de vele levende standbeelden en van de prachtige dans en drama-scenes waar niet in gepraat word. (het stuk blijft elk jaar identiek).

Het stuk werd gemaakt door artistiek leider Carla Veldhuis. De producent is Lara Mukrab en het stuk draait met 150 spelers/medewerkers.

Kaartverkoop: www.wandeltheaterdolorosa.nl met  kaarten vanaf € 15.00.

recensies

Mirjam van der Vegt, schrijfster en spreekster
"Betoverend mooi, ontroerend theater dat je met beeld en klank brengt bij een verhaal dat bestemd is voor je hart. Juist doordat woorden wegvallen word je door alle schoonheid direct in je ziel geraakt."

Cirque du Soleil, Europe. Medewerker Suzanne Groen

"De diversiteit van 'Wandeltheater Dolorosa' sprak me erg aan. Prachtige zang, dans, toneel en de rode Roos, de verrassende Levende Beelden gedragen door een enthousiaste groep artiesten op een unieke locatie. Thuis gekomen had ik nog vele indrukken om over na te denken." 

Het levend standbeeld De beschermer, uit Dolorosa, werd Nederlands kampioen  bij World Statues in 2009 te Arnhem   Daarnaast ontvingen zij de juryprijs voor de beste ambacht. Dit beeld is te zien in de voorstelling van wandeltheater Dolorosa.