Danstheater “Home-Run”.

Op 14 okt is de première van het nieuwe theaterstuk van Carla Veldhuis.  In dit danstheaterstuk zonder woorden, zie je in vogelvlucht komische en trieste gebeurtenissen van een persoon langs komen. Tegelijkertijd krijg je een indrukwekkend inkijkje in een bovennatuurlijke wereld. Het is een ontroerend verhaal over vrijheid en gezonde identiteit. De beelden van een prachtige relatie met de schepper zullen kijkers nog lang nablijven.

Dit theaterstuk is een remake van danstheater Waardeloos? waarmee CVDT 15 jaar geleden intensief toerde. De fotos op deze website zijn nog van die tijd. Home Run is een eigentijdse versie waar 50/50 jong talent en professionals in dansen. Het stuk wordt met 12 spelers/dansers uitgevoerd door Job van de Wal ( www.mightyimpulse.com), Natasja Hoogendijk en Carla Veldhuis.

De voorstelling van 40 minuten is laagdrempelig, zeer goed te volgen voor doven en slechthorenden en asielzoekers omdat er geen woorden in gebruikt worden. Kinderen vanaf 8 jaar. Het stuk is zeer geschikt om op scholen en op conferenties, in kerken op te laten voeren.

Boekingen keuzes

1 *Home Run danstheater 40 minuten

2 *Een uitgebreider programma van 1.30 u tot 2.00 u. Het uitgebreider programma is incl. zang en muziek en een ervaren spreker a(Giovanni Veldhuis) chteraf die een nawoord houdt.

Voor meer informatie klikt u de pagina hieronder aan "technische vereisten". Voor verdere info en aanvragen daarna kunt u mailen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.