Standbeelden

Levende standbeelden hebben een bijzondere dynamiek en zijn ontwapenend. Zowel jonge als oudere mensen blijven vaak lang staan kijken naar de standbeelden. In Carla’s beelden zit een goed stukje ambacht, ze lijken namelijk écht op steen, messing, brons of koper. Daarnaast vertellen de beelden via enkele wisselende poses een verhaal.

Boodschap
Veel van de levende standbeelden vertellen concepten uit de Bijbel omdat Carla en stichting Arts Alive dat een prachtige bron van inspiratie vinden. Zo zijn er beelden als ‘Heb je vijand lief’, ‘Het musje’ en ‘De Beschermer’. Maar ook zijn er komische en interactieve beelden. Voor ieder wat wils dus. Dat Carla goed is in het maken van levende standbeelden is wel helder: ze viel al drie keer in de prijzen op het kampioenschap World Statues.

Carla past het ontwerp van een beeld vaak aan aan de wensen van de opdrachtgever. De beelden komen meestal met 1 of 2 personen en een begeleider. Het staan van een beeld duurt tussen de 2-4 uur inclusief pauzes en gaat altijd in overleg.

Interesse in een levend standbeeld? Of wilt u een beeld laten ontwerpen? Neem dan gerust contact op met Carla.