Arts Alive dag

Op 10 februari is er een netwerkdag voor alle kunstenaars en creatieve werkers in ons land. Deze Arts Alive dag wordt georganiseerd door His Healing Voice, Erika Duenk, I Am Arts & Discipleship School en Carla Veldhuis ( Stichting Arts Alive). Deze netwerkdag dag wordt door ons gratis aangeboden.

We roepen hiervoor alle kunstenaars, creatieve ondernemers en leiders van creatieve bedieningen bij een, om een dag te hebben waar we in eenheid God zoeken. We willen Zijn impact en kracht zien in de invloedsfeer van de kunsten door christenen in ons land. De veelzijdigheid is enorm en er ontstaan prachtige nieuwe initiatieven.

Hoe verbinden al die creatieve uitingen aan het lichaam van Christus en zijn we relevant voor de wereld om ons heen? Hoe kunnen we krachtig blijven als we geïsoleerd zijn? We willen deelnemers bemoedigen en bekrachtigen en een netwerk van christen kunstenaars helpen vinden.

Tijdens deze dag zijn er creatieve aanbiddingsmomenten, Tedtalks, lezingen, gebedstijd, creatieve coaching, lunch en heel veel eenheid en verbondenheid. .

We willen je vragen om je wanneer je je opgeeft ook echt te komen. De tijden zijn van 10.00-17.00 Locatie; I Am Arts & Discipleship School, Nedereindseweg 4 Nieuwegein