Kunstenaars dagen

Kan kunst helend werken, kan creativiteit een middel zijn om levens te transformeren? Kan je met jouw artistieke gaven levens raken met Gods waarheid? God is creatief en spreekt  op veel manieren.  Als kunstenaar liggen er verborgen bronnen in ons, die we mogen openen en verdiepen. Creativiteit is helend; voor jezelf, voor de ander, het ontstaat vanuit Relatie.

God liet mij, Carla, zien dat Hij een creatieve golf wil geven over ons land, over Europa. Hij nodigt mensen uit om mee te gaan in die golf, waar kunst wordt gemaakt samen met de H.G. Het zal anders zijn dan voorheen, de cultuur onder de kunstenaars wil Hij vernieuwen.. Ook begreep ik dat er nog vormen van kunst zullen ontstaan die totaal nieuw zijn. God zal veel mensen raken door deze werkwijze en doen wonderen door deze kunsten, waar kunstenaars hebben geleerd een instrument te zijn.
Mijn droom is om creatieve mensen bij elkaar brengen, op welke discipline ze dan ook actief zijn. Van beeldende kunsten, tekenen, schilderen, handwerken, podium kunsten, dans en theater.
Vanaf januari 2019 zijn we met het team van Arts Alive begonnen om kunstenaars meetings te houden.

Ik wil graag mensen bij elkaar brengen. Mensen met meer ervaring en mensen die net beginnen. Kunstenaars, maar ook als je jezelf helemaal niet zo durft te noemen ben je juist welkom! Zo kunnen we van elkaar leren, elkaar inspireren en samen verder kunnen groeien. Ik geloof dat luisteren en kijken naar elkaars werk doet creëren. Ook geloof ik dat in eenheid, waar God zo van houdt, er nog meer mogelijk is dan we denken. Ik geloof dat het goed is om te investeren in creativiteit, in tijd, kennis opdoen en kwaliteit leren, zodat we uiteindelijk zullen overstromen op dit gebied en veel mensen zullen raken met wat we vanuit het hart van onze Papa maken.

De kunstenaars meetings zijn bekrachtigende leerzame meetings met groepen van ongeveer 30 personen. Deelnemers kunnen enkele masterclasses en workshops volgen, en er is tijd voor persoonlijk gebed en coaching. De lessen worden gegeven door vakdocenten die willen investeren in anderen. Zo is er les van fashion designer Sonja Smalheer in ondernemerschap. Giovanni Veldhuis docent en spreker geeft les over rentmeesterschap en burn-out, Kunstenaressen Jennifer Bakker en Marjanne Stoopendaal geven les over profetisch creëren, en theatermaker Carla Veldhuis leert over Kingdom Culture en profetisch werken.

De dagen kosten weinig geld waardoor de kunstenaars vaker kunnen komen, en ook mensen met minder budget kunnen komen.