Levende standbeelden.

Al 15 jaar werkt Carla met levende standbeelden om een verhaal te vertellen. Door het wisselen van poses kunnen kijkers de inhoud volgen, die steeds word herhaald. Deze beelden uit de theatervoorstelling Wandeltheater Dolorosa werden in 2009 uitgenodigd om mee te doen met de wereld kampioenschappen; de “World Statues”. Daar werden ze met het beeld, de Beschermer, Nederlands kampioen, en ontvingen zij publieksprijs ontvingen voor dit beeld. “De beschermer” toont een engel die een straatkindje ongezien bij licht, het kindje vind een musje en aait het, een beeld dat het onaanzienlijke voor God van belang is.

Twee jaar later wonnen zij opnieuw met het 5 koppige beeld; “Moederliefde”. Dit verhaal vertelt de perikelen van een moeder met 5 kinderen, die bid als het zwaar wordt.

Wil je ook een beeld inzetten op een event? Dat kan, we kunnen mee denken welk verhaal jij wil vertellen. Neem contact op met ons zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. (Weetje, een levend standbeeld kan ongeveer 3 x 40 minuten staan., afhankelijk van weer en omgeving).

De Beschermer
“Moederliefde”, een komische act met 7 poses over een biddende moeder, met 5 ondeugende kinderen.