Wandeltheater Dolorosa

Wandeltheater Dolorosa trekt al 14 jaar duizenden bezoekers uit heel Nederland en België met hun dynamische theaterpassion. Bezoekers worden verrast door opvolgende scenes van levende standbeelden, dans, toneel en live muziek uitgevoerd door 95 spelers. Het grootste deel van de voorstelling is zonder woorden, maar vol verbinding.  Het theater staat bol van prachtige muziek en bijzondere kostuums, en is vol hoop.
Wandeltheater Dolorosa is uitermate geschikt voor mensen – van jong tot oud – die het Paasverhaal op een indrukwekkende en interactieve manier willen beleven.  De voorstelling duurt ongeveer 70 minuten en is zeer goed te volgen voor doven, slechthorenden en anderstaligen.

In 2024 vindt het theaterstuk plaats in leeuwarden op zaterdag 23 en zondag 24 maart. Kijk voor meer informatie en tickets op www.wandeltheaterdolorosa.nl.

Recensies

• Mirjam van der Vegt, schrijfster en spreekster
“Wandeltheater Dolorosa is een betoverend mooi, ontroerend theater dat je met beeld en klank brengt bij een verhaal dat bestemd is voor je hart. Juist doordat woorden wegvallen word je door alle schoonheid direct in je ziel geraakt.”
• Suzanne Groen, medewerker Cirque du Soleil Europe
“De diversiteit van Wandeltheater Dolorosa sprak me erg aan. Prachtige zang, dans, toneel, de rode roos, de verrassende levende beelden… En dit alles gedragen door een enthousiaste groep artiesten op een unieke locatie. Thuisgekomen had ik nog vele indrukken om over na te denken.”