Wandeltheater Dolorosa

Wandeltheater Dolorosa trekt al 12 jaar duizenden bezoekers uit heel Nederland en België. Deze theaterpassion toont door middel van levende standbeelden, dans, toneel, live muziek het paasverhaal, zonder woorden maar vol emotie. Door kijken, luisteren en beleven komt het verhaal tot leven. Sterker nog, bezoekers staan er middenin. Het theater vol hoop en verbinding.
Wandeltheater Dolorosa is uitermate geschikt voor mensen – van jong tot oud – die het Paasverhaal op een indrukwekkende en interactieve manier willen beleven.  De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten en is zeer goed te volgen voor doven, slechthorenden en anderstaligen.

In 2023 vindt het theaterstuk plaats in Kortrijk (België) op zaterdag 1 en zondag 2 april. Kijk voor meer informatie en tickets op www.wandeltheaterdolorosa.nl.

Recensies

• Mirjam van der Vegt, schrijfster en spreekster
“Wandeltheater Dolorosa is een betoverend mooi, ontroerend theater dat je met beeld en klank brengt bij een verhaal dat bestemd is voor je hart. Juist doordat woorden wegvallen word je door alle schoonheid direct in je ziel geraakt.”
• Suzanne Groen, medewerker Cirque du Soleil Europe
“De diversiteit van Wandeltheater Dolorosa sprak me erg aan. Prachtige zang, dans, toneel, de rode roos, de verrassende levende beelden… En dit alles gedragen door een enthousiaste groep artiesten op een unieke locatie. Thuisgekomen had ik nog vele indrukken om over na te denken.”