Schilderijen

Welkom op mijn kunstpagina met schilderijen en sculpturen. Ik werk al vele jaren als theatermaker, alleen viel door Corona al ons werk weg. De verhalen bleven komen, dus is nu het verhaal ‘gevangen’ in een schilderij. Ik hou ervan concepten uit de Bijbel, over Jezus, te delen. Ik hoop dat je door schoonheid en het verhaal bemoedigd wordt. De uitleg staat erbij vermeld.

Iets kopen?

Dit is geen webwinkel maar een galerij. bestellen gaat via email. De originele schilderijen zijn te koop. Wanneer het schilderij verkocht is, of te duur voor u, kunt u alsnog een scherpe replica (reproductie /kopie) van elk schilderij bestellen. Dit is een scherpe print op kunststof canvasdoek met een houten frame. Ze worden door een bedrijf gedrukt en binnen 6 werkdagen in een veilige verpakking verstuurd naar uw huis adres. De prijzen daarvoor staan hieronder zijn incl. verzenden. Op elk schilderij zit copyright en het idee blijft eigendom van Carla.

  • Een origineel schilderij zoals je die ziet op de website kost Є 500.- . De maten staat erbij vermeldt. Een groter doek zoals 160 x 80 cm kost Є 900.-.De doeken op fluweel worden met de hand opgespannen en 3 x overgeschilderd, deze kosten daarom 1700.-
  • Replicas kopen, incl. verzenden:

Canvas groot formaat (120 x 80 cm. of 100 x 70 cm. 120 x 60 cm) kost enЄ 95.-

Canvas medium formaat (75 x 50 cm of Є 60 x 40 cm.) kosten Є 65.-

Papieren poster kosten A4 formaat Є 25,- of A3 formaat Є 35.- groter Є 45.-

Een fleece deken van 100 x 200 cm kost Є 120 (prachtige dikke kwaliteit met scherpe print).

  • Origineel schilderij laten maken, naar je eigen idee, in opdracht: Є 800.- . (Let op, het ontwerp, blijft eigendom van Carla).

Om te bestellen mail je wens, de maten, je adres naar carla@veldhuisonline.net. Mijn collegaatje Linda, pakt de bestelling, en de details ervan voor je op..

Carla Veldhuis KVK 89698924

.

Resultaat 1–10 van de 74 resultaten wordt getoond