Over Carla

Creativiteit is Gods cadeau aan ons.

Carla is getrouwd met Giovanni, samen zijn ze zendelingen in ons land. Ze is actief als beeldend kunstenaar en theatermaker en toert met haar producties in Nederland en België.  In haar theaterwerk beeldt Carla verhalen uit via dans en drama, liefst zonder woorden.

Carla kent de impact van deze kunstvormen als geen ander: zij werd zelf als tiener diep door God aangeraakt tijdens een groot theaterstuk. Die ontmoeting met Gods liefde gunt zij iedereen. Daarom inspireert zij anderen al meer dan 30 jaar via rake voorstellingen, indrukwekkende optredens van levende standbeelden en bezielende trainingen.

Deskundig
Carla heeft een volle rugzak met ervaring in de creatieve wereld. Zo maakte zij succesvolle theaterstukken waarmee ze toerde in binnen- en buitenland: Regalia, Frame, Danstheater Waardeloos? en Wandeltheater Dolorosa. Ze won meerdere prijzen en werd Nederlands kampioen met haar levende standbeelden op het kampioenschap World Statues 2009. Ze maakte meerdere theaterwerken zoals levende schilderijen voor het programma de nachtzoen van de EO.

Krachten bundelen
Carla is de kunstzinnige motor achter Arts Alive. Zij zet zich dagelijks met toewijding in omdat in de projecten die ze ondernemen veel mensen worden geraakt. Maar alles binnen Arts Alive is team werk; er zijn elke keer gebedsmensen die de projecten omringen met gebed, en kernteams die de projecten samen uitwerken, een bestuur dat monitort en het financieel gezond houdt. Wat niet veel mensen weten is dat Carla als vrijwilliger werkt bij Arts Alive, en dat zij schilderijen verkoopt voor een deel van hun onderhoud.

Drijfveer
In de loop der jaren groeide Carla uit tot een bekende inspirator. Ze had nooit de droom om bekend te worden, wel de droom om voor veel mensen te kunnen spelen. Om anderen te raken met de boodschap die haar zo krachtig bereikte. Die instelling is nooit veranderd. Carla: Ik doe gewoon ‘mijn’ ding” en ben dankbaar dat het vruchten afwerpt. Niet alles ging even makkelijk, maar Carla en haar man bleven hun vleugels onvermoeid uitslaan. Zij werkt ook vandaag nog met dezelfde insteek. En juist daardoor weet Carla nog steeds veel mensen (dieper) kennis te laten maken met een hemelse Vader.