Over Carla

Creativiteit is Gods cadeau aan ons.

Carla is getrouwd met Giovanni en moeder van twee volwassen zoons. Ze is beeldend kunstenaar en theatermaker. In haar theaterwerk beeldt Carla liefst verhalen uit via dans en drama, vaak zonder woorden.  Carla kent de impact van deze kunstvormen als geen ander: zij werd zelf als tiener diep door God aangeraakt tijdens een groot theaterstuk. Die ontmoeting met Gods liefde gunt zij iedereen. Daarom inspireert zij anderen al meer dan 30 jaar via rake voorstellingen, indrukwekkende optredens van levende standbeelden en bezielende trainingen.

Deskundig
Carla heeft een volle rugzak met ervaring in de creatieve wereld. Zo maakte zij succesvolle theaterstukken in binnen- en buitenland: Regalia, Frame, Danstheater Waardeloos? en Wandeltheater Dolorosa. Carla won meerdere prijzen en werd Nederlands kampioen met haar levende standbeelden op het kampioenschap World Statues 2009.

Krachten bundelen
Dagelijks zet Carla zich met veel toewijding in voor stichting Arts Alive. Deze stichting laat gaven en talenten op het gebied van kunst tot bloei komen zodat creatieve mensen zich kunnen ontwikkelen. Zij geloven in intuïtieve kunst; dat hun creativiteit geïnspireerd wordt door een Bron, en weerspiegelen die met overtuiging.

Carla is de kunstzinnige motor achter Arts Alive. De projecten zijn de maandelijkse Arts conferences via zoom, het jaarlijkse Theaterweekend even als de theater voorstellingen van Wandeltheater Dolorosa (met Pasen) en optredens door het hele jaar van Danstheater Home Run.

Levensgebeurtenis
Als tiener werd Carla geraakt door een theaterstuk. Van het ene op het andere moment ervaarde ze hierdoor een diepe liefde van God. Mijn technische opleiding liet ik achter me. Door deze levens veranderende omslag ontdekte zij ook de impact van uitbeelden. Ze voelt het als de reden van haar bestaan, en ze wilde haar gaven en talenten op die zelfde manier inzetten. Carla zette vele theaterprojecten op die direct en indirect het verhaal van liefde voor elke persoon delen. Zij wilde jongen op een innovatieve  manier kennis laten maken met kunst en met bekrachtiging voor hun leven. Ze schreef vele succesvolle theaterstukken, trad op in binnen- en buiteland met enthousiaste teams en raakte talloze anderen met haar producties. Niet alles ging even makkelijk, maar Carla en haar man bleven hun vleugels onvermoeid uitslaan.

Drijfveer
In de loop der jaren groeide Carla uit tot een bekende inspirator. Ze had nooit de droom om bekend te worden, wel de droom om voor veel mensen te kunnen spelen. Om anderen te motiveren met de boodschap die haar zo krachtig bereikte. Die instelling is nooit veranderd. Carla: “Ik begon mijn waarde/identiteit te ervaren door een theaterstuk.  Ik wilde nog maar een ding; mensen in het echte leven bemoedigen via kunstvormen.” Zij werkt ook vandaag nog met dezelfde insteek. En juist daardoor weet Carla nog steeds veel mensen (dieper) kennis te laten maken met een hemelse Vader.

Stichting Arts Alive zet Carla in voor voorstellingen, optredens van levende standbeelden, trainingen en workshops.