Trainingen

Carla en stichting Arts Alive laten gaven en talenten op het gebied van kunst tot bloei komen. De activiteiten die Carla en Arts Alive uitvoeren zijn rake voorstellingen, indrukwekkende optredens van levende standbeelden en bezielende trainingen en workshops.

Trainingen
Carla organiseert samen met Arts Alive vele leerzame trainingen. Tijdens de trainings- en toerustingsmomenten krijgt creativiteit écht de ruimte. Met een team van ervaren docenten ontwikkelt Carla pragmatische trainingen op maat waarin iedereen iets nieuws leert. Het thema is vaak ‘het ontwikkelen van je eigen creativiteit’, maar wordt met alle gemak aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

Carla en haar trainers zijn inzetbaar in binnen- en buitenland. Het enthousiaste team geeft regelmatig besloten trainingen aan bedrijven en particulieren. Jaarlijks bieden zij ook ‘het grote publiek’ de mogelijkheid trainingen te volgen tijdens:
* Het Theaterweekend www.theaterweekend.nl waar met 22 docenten les wordt gegeven in 20 kunstdiscipline van bewegingskunst en beeldende kunst. 18-20 jan.  2019
* Arts Fusions; Waar creatievelingen workshops volgen en actief zijn in creatieve aanbidding.

Meer informatie of interesse in een training (op maat)? Neem gerust contact op met Carla en volg ons op fb.